IVMV: snel en effectief naar meer vitaliteit

IVMV biedt hulp aan volwassenen vanaf 21 jaar die kampen met diverse psychische klachten of problemen. Wij bieden zorg op maat: individueel of in groepsverband, met één of meerdere behandelaren.

Mensen kunnen soms moeilijkheden ervaren met zichzelf, in de omgang met anderen of met de situatie waarin ze zitten. Soms lukt het niet om er op eigen kracht uit te komen en is de hulp van een partner, familie of vrienden niet voldoende.

Mocht u een dergelijk probleem ervaren, dan kunnen de behandelaren van IVMV samen met u uitzoeken wat er precies aan de hand is en hoe we u kunnen helpen.

"In onze visie betekent elk probleem een kans op groei en ontwikkeling."

IVMV biedt ambulante psychologische hulp binnen de specialistische en basis ggz. Wij behandelen geen mensen met verslavingsproblematiek, eetproblemen, psychosen of schizoide stoornissen. Aangezien IVMV geen crisisdienst heeft, behandelen wij geen complexe, crisisgevoelige aandoeningen.

IVMV werkt intensief samen met bedrijfsartsen en wij voeren op verzoek diverse expertise onderzoeken uit, zoals een Neuropsychologisch onderzoek (NPO) of een Mentaal Duurbelastbaarheids Onderzoek (MDBO).

De behandelaren werkzaam bij IVMV zijn allen deskundig en betrokken. Zij maken gebruik van effectieve behandeltechnieken en bieden ‘zorg op maat’. Dat betekent dat de behandeling precies wordt afgestemd op uw klachten en problemen, zodat u krijgt wat nodig is om weer vitaal te worden. Uw aanwezigheid, inbreng en doorzettingsvermogen is hierbij van cruciaal belang.

Wij behandelen geen mensen met verslavingsproblematiek, eetproblemen, psychosen of schizoide stoornissen.

In onze visie betekent elk probleem een kans op groei en ontwikkeling. Dat is de positieve uitdaging waar u voor staat wanneer u bij ons in behandeling komt: Mentaal weer vitaal worden!

Meer info aanvragen