Karin Ophuis, office manager

Als office manager wil ik graag alle cliënten én verwijzers mijn persoonlijke aandacht geven.

Na vele jaren te hebben gewerkt in het bankwezen als secretaresse en assistent accountmanager wilde ik mijn blik verruimen en graag weer de cliënt volledig centraal stellen. Waar kon dat beter dan in een zorginstelling? Een switch was snel gemaakt en heeft mij vele nieuwe kansen gegeven.

Ik werd management assistente op de re-integratieafdeling en daar heb ik ervaren hoe fijn het is om zieke werknemers te zien opbloeien en dat ze herstellen met de juiste therapieën en trainingen. Ik zag hoe de adviseurs en therapeuten werkelijk een verschil kunnen maken in het persoonlijke leven van een cliënt waarbij terugkeer naar werk het uitgangspunt is.

In deze functie werkte ik al jaren erg prettig samen met Marjet Blokhorst door haar secretarieel te ondersteunen bij de Mentaal Duur Belastbaarheid Onderzoeken. De dagelijkse contacten met werkgevers, cliënten en bedrijfsartsen waren voor mij erg prettig en leerzaam.

Ik ben dan ook erg blij dat ik nu bij IVMV als officemanager alle collega’s kan ondersteunen in hun werkzaamheden, waarbij ik graag alle cliënten én verwijzers mijn persoonlijke aandacht wil geven.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdagochtend

naar overzichtNaar onze werkwijze