Dr. Marjet Blokhorst, GZ-psycholoog en praktijkhouder

In mijn visie betekent elk probleem ook een kans op groei en ontwikkeling. Zie dat als de positieve uitdaging waar je voor staat wanneer je bij IVMV in behandeling komt.

Na mijn studie psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen ben ik bij een grote revalidatie instelling in dienst getreden. Daar heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van mensen met chronische pijn, en later ook in het behandelen van mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Naast het uitvoeren van behandelingen, heb ik ook aan wetenschappelijk onderzoek gedaan, hetgeen in 2005 heeft geresulteerd in een promotie.

In 2012 ben ik gestart met de oprichting van IVMV. Sindsdien is er een gestage groei van aanmeldingen en ik ben verheugd dat ik samen met mijn collega´s zoveel mensen mag behandelen.

Ik ben geïnspireerd door verschillende stromingen binnen de psychologie, zoals Acceptance & Commitment Therapy (ACT), mindfulness, maar ook door de meer traditionele cognitieve gedragstherapie. Naast een registratie als cognitief gedragstherapeut heb ik ook een registratie als EMDR therapeut.

In mijn visie betekent elk probleem ook een kans op groei en ontwikkeling. Dat is de positieve uitdaging waar je voor staat wanneer je bij IVMV in behandeling komt.

Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag

naar overzichtNaar onze werkwijze